Oct 22, 2019

Glitserin monostearati, distillangan monogliserid

Xabar QOLDIRISH

Dihidroksipropil oktadekanat deb nomlanuvchi monogliserid C16-C18 uzoq zanjirli yog 'kislotasini glitserin bilan esterifikatsiyalash natijasida olinadi. Ko'pincha kosmetika va farmatsevtika malhamlarida oziq-ovqat uchun emulsifikator va qo'shimcha sifatida ishlatiladi.


U emulsifikator, sanoat ipak yog'lari uchun emulsifikator va to'qimachilik uchun moylash materiallari va plastik plyonkalarda tomizuvchi va antifogging vositasi sifatida ishlatiladi. Glitseril monostearati C16-C18 uzun zanjirli yog 'kislotasini glitserin bilan esterifikatsiya qilish yo'li bilan olinadi.


Bu nodavlat sirt faol moddadir. U ham hidrofilik, ham lipofil guruhlarga ega va namlash, emulsifikatsiya va ko'piklash kabi ko'p funktsiyalarga ega.


Ushbu mahsulotning birinchi mahsuloti sutli oq mumli qattiq, metanol, etanol, xloroform, aseton va efirda eriydi. Glitseril monostearat emulsifikator va oziq-ovqat uchun qo'shimcha hisoblanadi; macunni nozik va silliq qilish uchun kosmetika va farmatsevtika malhamlarida ishlatiladigan emulsifikator; sanoat ipak moylari uchun moylash materiallari va to'qimachilik uchun moylash materiallari; plastmassa plyonkada, u tomchilatib yuboradigan va tumanga qarshi vosita sifatida ishlatiladi; u plastik ishlov berishda moylash va antistatik vosita sifatida ishlatiladi va defoaming agenti, dispersiya agenti, quyuqlashtiruvchi, ho'llash vositasi va boshqa jihatlar sifatida ishlatilishi mumkin.


So'rov yuborish